Paginatop overslaan

BJAMRI Computerdiensten.

Uw nieuwe website

Voordat u een nieuwe website laat bouwen moet u weten waarom. Wat wilt u met een website bereiken? U kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • het presenteren van uw bedrijf,
  • het presenteren van uw producten of diensten,
  • het ondersteunen van speciale acties,
  • het verkopen van uw producten of diensten via het internet,
  • het onderhouden van persoonlijk contact met uw klanten en
  • het publiceren van uw algemene voorwaarden.

Uiteraard kan BJAMRI computerdiensten u helpen bij het beantwoorden van deze en andere vragen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

"Platte" HTML, site met vaste inhoud

De zogenaamde "platte" HTML-site is meestal een eenvoudige site met niet al te veel pagina's. Achter de openingspagina is een aantal pagina's met nadere informatie te vinden. Het aantal pagina's kan varieren. Als het basisontwerp verandert, veranderen alle pagina's die naar dat ontwerp zijn gebouwd automatisch mee.

Interactieve site op basis van PHP

Een meer uitgebreide website of een site, waarvan de inhoud regelmatig moet worden aangepast wordt vaak gebouwd met dynamisch opgebouwde pagina's.

Omdat achter de pagina meer "intelligentie" schuil gaat, zijn er veel meer mogelijkheden voor uw website. Neem vrijblijvend contact op met BJAMRI Computerdiensten om uw creatieve ideeën tot leven te laten komen.

Ontwerp en uitvoering

BJAMRI Computerdiensten ontwerpt uw website aan de hand van uw wensen. Heeft u enkele aansprekende websites gezien? Laat het BJAMRI weten en BJAMRI maakt uw ontwerp met de elementen die u het meest aanspreken.

Heeft u zelf al een ontwerp? Kent u iemand die prachtige ontwerpen maakt, maar niet weet hoe daarvan op de juiste manier een site moet worden gemaakt? Het is voor BJAMRI geen enkel probleem uw site te bouwen naar het ontwerp van een andere partij. De kracht van BJAMRI Computerdiensten ligt dan in het vertalen van het ontwerp naar een correcte website.

Het ontwerp wordt altijd uitgevoerd met technieken die voldoen aan de huidige eisen van toegankelijkheid. Daarmee is uw website bereikbaar voor een breed publiek. Zoekmachines "begrijpen" correct opgebouwde webpagina's veel beter, zodat u dan ook veel beter te vinden bent voor uw publiek.

Wat BJAMRI niet doet

Wilt u een website met mooie animaties en geluidseffecten? Dan is BJAMRI geen partij voor u. Een website die bestaat uit geanimeerde effecten voldoet doorgaans niet aan de regels van toegankelijkheid. Dat vereist dan extra werk. Een rondgang langs verschillende voorbeelden leert dat die extra inspanning net een stap te ver is. Het resultaat is dan vaak een prachtige website, die jammer genoeg slechts voor een beperkt publiek zichtbaar is.

BJAMRI Computerdiensten behoudt zich ook het recht voor opdrachten te weigeren op grond van de inhoud van een website of de doelgroep ervan.